Любовта между Азис и бившата половинка на Соня Немска – Денислав явно е толкова силна, че брадърът се татуира в чест на своя интимен партньор.

На ръката на Дени вече грее татус с надпис Azis, пише bliasak.bg, като по този начин заякналият мъжага явно се обрича на чалга идола.

Така се оказа, че докато Соня Немска и Славена си скубеха косите коя точно да се цопне в леглото на Дени, Василка ги изпревари и двете, събирайки се под един покрив с риалити героя.

За да демонстрира близостта си с Азис, Денислав се решил да изпише с мастило върху тялото си името на своя любим, което разпалило страстта помежду им до непознати граници. Двамата изгаряли, когато били близо един до друг – дали заради татуировката, дали заради друго нещо.



За чест и радост на Азис, ромският славей ще е непрестанно до своя шуменски партньор, поне докато Дени не закрие татуса с някоя и друга цветна картинка.

Дори това да стане и Azis да остане под слой мастило, той ще е надцакал всяка друга жена в живота на Дени – ничие друго име не е красяло тялото му, пишат от kliuki.bg