Азис опроверга слуховете за дъщеря си!

15 януари 2022 | 14:25
9674
2
Instagram
2

Фолк звездата Азис опроверга коя е дъщеря му в десйтвителност. Дали защото певецът почти не показва порасналото си момиче Рая, публиката масово я припозна като участник във видеоклипа му с Папи Ханс - "Самара", което обаче е заблуда.

Изпълнителят даде яснота по въпроса в интервю пред Диана Любенова за бТВ., пише HotNews.bg

"Сара която е приятелката на Папи Ханс, във видеото участва и играе моята дъщеря. Масово в България си мислят, че тя наистина е моята дъщеря. Не хора, Сара не е моята дъщеря! Тя е такава само във видеото, а моята Рая е на 14 години все пак", отсече фолк кралят и си пожела и Рая като стане голяма да изглежда така както половинката на колегата му. Васил Боянов, както са истинските имена на певеца призна, че може да упражнява почти всяка една професия и, че музикалната кариера вече му е доскучала. "Не ме е страх да стана барман, готвач, продавач и каквото се сетиш, защото аз съм като пластелин и мога да се пригодя към всичко. Взех от славата всичко. Видях какво е да си най-разпознаваемият, да няма никакви места за твои представления... Вече не се радвам на тази слава, готов съм и мога да започна от начало", откровен е Азис.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAPI HANS (@iampapihans)

На питането на Любенова за нещата, които му доставят радост днес, той беше категоричен: "На нищо не се радвам, ако трябва да бъда честен. Обичам да си хапвам. Но всичко пих, хапнах, през всичко минах. Концертите и участията ми ми доставят удоволствие, но тези места са толкова шумни и не мога да вникна в мислите си. А и аз знам какво ще последва във всяка минута на сцената", признава дуетната половинка на Галена, чийто проект "Г+А= ВНЛ" натрупа над 15 милиона гледания само за месец. "Много ми дойде славата. 20 години, то не спря. Нямаше момент, в който да стихне. Правя през 2-3 години хитове, които остават завинаги в дискографията на България", не скри със самочувствие фолк звездата. "Много ми се изсипа на главата през всичките тези години. От както е пандемията, благодарение на тези маски мога да се движа свободно, да дишам спокойно и да не ме разпознават", каза още фолкаджията. Актуалната мечта на Азис пък е да има... коала. "Да си я гушкам, да й пипна пръстчетата и нослето...", замечтано призна в интервюто той.
 


 

Още по темата

Коментари

2 tools.eti.pw
  15 януари 2022 | 15:55 отговор
 

tools.eti.pw

 
 
Бивш от МВР
16 януари 2022 | 05:40

Абе може ли тая гнусна и отвратителна свиня Диана Найденова да го пита преди около две седмици мазнио мангал азис, ама честно, ама само честно, би ли се родил пак циганин у република мангалия. А мазнио мангал азис и вика: Никога!

 
Бивш от МВР
16 януари 2022 | 07:10

!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.!!Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.!!Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!

1
  15 януари 2022 | 15:28 отговор
 

Тоя гнусен циганин от кого има дъщеря уе?

 
 
Бивш от МВР
16 януари 2022 | 06:27

Ева без Адам, че я ако бех по голем мангал от мазнио мангал азис или негов двойник, дали през много ама много далечната преди 20 години през 2002г. чех да бидем назначен за Граничен полицай у Системата на МВР. Не е раторичен въпрос.

Добави Коментар

Най-четени