Азис си призна на какъв език говори

25 ноември 2022 | 13:55
4353
1
Снимки: Instagram
1

Азис е човек, който вече няма нужда от допълнителна реклама. Каквото и да пусне в социалните мрежи, певецът се радва на хиляди гледания и коментари.

Васил не е от изпълнителите, които се отличават със скромност, а дори напротив. Певецът често се фука с постиженията си в социалните мрежи, като по този начин със сигурност предизвиква гняв у недоброжелателите със самохвалството си. Този път фолк изпълнителят се изфука с милиони гледания на своите сторите в Instagram и гордо заяви, че неговите участия нямат нужда от реклама, тъй като местата се продават светкавично, предаде Телеграф. 

"Моите концерти нямат нужда от предварителна реклама. Местата са разпродадени час след обявяването. И без това места няма! Защо да става излишна паника.?! И без друго половината желаещи остават отвън...“, отговоря Азис на въпрос на свои фен в социалната мрежа.


На запитване на друг свой почитател, който се интересува колко човека гледат сторитата му в Instagram, звездата отговаря лаконично: "Често удрят милион“. Най-интересната част от изповедта на Азис е тази, в която той заявява, че не знае що е ромски език и няма да запише песен на този език. "Такъв език аз не знам. Знам цигански. Поне по мое време така му викаха“, добавя гордо Азис.


Четете още: Азис призна нещо впечатляващо за майка си. Изпълнителят разчувства феновете си с тези думи

Още по темата

Коментари

1 Иван
  28 ноември 2022 | 17:40 отговор
 

Ако не знаете какво е тулуп, ето тук има един - класически модел тулуп.

 

Добави Коментар

Най-четени