Автор
Христина Кирилова

Азис топи килограмите на Десислава (снимки)

Десислава води вече няколко години битка с излишните килограми, но изглежда, че е на път отново да се превърне в секссимвола, който е била винаги. Певицата бързо напълня след раждането на второто си дете, а неотдавна сподели, че начинът, по който изглежда в момента не се дължи на неконтролируемо похапване, а на здравословен проблем.

Но въпреки това, килограмите никак не пречат на кариерата ѝ, защото има ангелски глас, а феновете са влюбени във вокалното ѝ майсторство. Десислава обаче явно е твърдо решена да влезе във форма, за да се чувства добре, както на сцената, така и в живота. За целта предполагаме, че вече следва хранителен режим, а самата тя сподели, че тренира във фитнес залата, при това със звезден помощник.

View post on Instagram
 

Рамо до рамо в начинанието си Деси е с добрия си приятел Азис, който отдавна се е преобразил, благодарение на редовните тренировки и изглежда, че сега той се е заел да помогне на певицата, като я насочва със съвети. Вчера тя сподели снимка в мрежата, на която позира заедно с Азис и съобщи, че това е първата ѝ интензивна тренировка.

View post on Instagram
 

Феновете на Деси бързо я поощриха, че се е заела със задачата да влезе в топ форма, а кога ще видим първите резултати от труда ѝ в залата - тепърва предстои да разберем.

Четете още: Виктория призна дали победата ѝ в "Ергенът" е купена