Бащата на Джоли разкри за боя, пиенето и точно защо Анджелина се е развела с Брад Пит

Споровете между Анджелина Джоли и Брад Пит за попечителството над децата им продължават с всички сила и нищо не подсказва, че скоро двамата ще заровят томахавката. Разногласията между бившата холивудска двойка сякаш скоро няма да имат край и това го потвърждава поредният удар, който Джоли нанесе върху престижа и доброто име на Пит, обвинявайки го в домашно насилие.



В защита на Анджелина застана 82-годишният баща на актрисата – актьорът Джон Войт. По-рано той коментира раздора между двамата, като призна, че всеки ден се моли за Брад Пит заради пристрастяването му към алкохола. Според Войт именно слабостта му към спиртните напитки е причина за разрива в отношенията между актьорите. Припомняме, че Анджелина и Брад живяха пет години като брачни партньори, но живееха заедно от 12.



„Брад имаше известни затруднения с пиенето и се надявам да се справи. Моля се за него", разказва Джон, цитиран от OK Magazine. Търпението на Джоли преляло чашата след брутална свада в самолет, когато цялото семейство се връщало от Париж. Още под влиянието на алкохола Пит влязъл в пререкание с най-големия си син - днес 19-годишният Мадокс. Спорът между тях обаче придобил по-големи размери и прераснал до бой. Именно този инцидент според Войт дълбоко разстроил Джоли и от тогава до ден днешен двамата практически не поддържат никакъв контакт, категоричен е той.



Освен Мадокс двойката има още пет деца - осиновените също като него Пакс (17 г.) и Захара (16 г.), както и Шайло (14 г.) и близнаците Вивиън и Нокс (12 г.) и тримата плод на любовта между Анджелина и Брад. „Децата са силни и справят с всички предизвикателства, които животът им поднася, както могат“, коментира Войт положението на внуците си.

Не е тайна, че между Джоли и баща ѝ винаги е имало известни търкания в отношенията им. Той и майка ѝ - актрисата Маршлин Бертран се разделят, когато Джоли е едва на 1 годинка след изневяра на Вайт.

Jon Voight and Marcheline Bertrand, 1970s.

Публикувахте от Groovy History в Понеделник, 25 март 2019 г.

Две години по-късно двамата се развеждат. През повечето време след това двамата почти не си говорят и не поддържат връзка. Едва преди няколко години ледовете между двамата започнаха да се топят. „Той много добре разбираше, че в този период децата имат нужда от дядо си... Просто го помолих да бъде готин дядо, да е креативен. Трябва да се забавлява с внуците си, да разказва истории и да чете книги“, споделя актрисата в интервю през 2017 г.

Четете още: Брад Пит се появи неузнаваем и невероятно секси