Григор Димитров вече не крие връзката си с красивата рускиня Лолита Османова. Любовта им обаче далеч не е безпроблемна и то по съвсем неочаквани причини.

Според източници бащата на Лолита никак не одобрява нашето момче за зет. Дядо ѝ също. И въпреки че русокосата хубавица и Гришо посрещнаха заедно Коледа, очевидно ще се наложи да защитават много връзката си пред семейството на Лолита. Някои дори твърдят, че властният баща на любимата на Димитров ще се окаже непреодолимо препятствие за двойката. Но защо семейството на Лолита е толкова против отношенията ѝ с нашия тенисист?

View post on Instagram
 


Причината е строго финансова и макар Гришо да има милиони в сметката си, за Елдар Османов тези пари изглеждат смешни. И тъй като в момента бизнесът му претърпява загуби и е потънал в дългове, той се надява дъщеря му да се обвърже с далеч по-богат господин. Припомняме ви, че Османов омъжи дъщеря си за сина на бизнеспартньора си Алберт Авдолян преди време, но бракът им не просъществува дълго. Сватбата обаче бе приказна, тържеството е струвало повече от 10 млн. долара. Сега Елдар е притеснен, тъй като Григор Димитров не бил достатъчно богат, за да бъде с дъщеря му. Той силно се надявал на нов стратегически брак, но уви – тя се влюбила в нашия „беден“ българин. Нещо повече Османов описва Гришо с думите „беден татарин“.

View post on Instagram
 


Дали според вас тази любов ще издържи дълго и ще успее да се противопостави на един властен баща?

View post on Instagram
 


Четете още: Джулиана Гани спи по ботуши и гола (снимки)