Бащата на Меган избухна: Ще дам нея и Хари на съд, за да видя внуците си!

23 юли 2021 | 12:10
3100
0
Getty Images/ Instagram
0

Последните часове определено не са лесни за Меган Маркъл, първо стана ясно, че нейният полубрат ще участва в риалити шоуто “Биг брадър”, а след това баща ѝ даде стряскащо интервю за Fox News.

Томас Маркъл заплаши, че ще даде под съд дъщеря си и зет си, за да може да види внуците си. Той все още не ги е виждал на живо и твърди, че е разбрал за раждането на всеки от тях от медиите.

Двамата с Меган са в лоши отношения, откакто стана ясно, че той е сключил сделка с папараци, които да го снимат, малко преди сватбата на дъщеря му. Първоначално бе предвидено той да заведе Маркъл до олтара, но след скандала бащата на булката получи сърдечен удар и бе заменен от принц Чарлз.

В бомбастичното си интервю пред Опра Уинфри, Меган разкри, че баща ѝ я е предал и че смята за изключително трудно да намери път отново към него.


В своето интервю Томас Маркъл разкрива, че здравето му продължава да се влошава и че се страхува, че никога няма да се запознае с внуците си - Арчи, който е вече на 2 годинки и Лилибет, която се роди на 4-ти юни.

“Не би трябвало да наказваме Лили за лошото поведение на Меган и Хари. Арчи и Лили са малки деца. Те не са политика. Не са пионки. Не са част от играта. Но те са кралски деца и заслужават всичко, което имат останалите кралски особи” - казва Маркъл в интервюто си.

 


“Ще подам иск в съда на Калифорния за правата да видя внуците си в най-скоро време” - допълни той.

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени