За 22 години на сцената Емилия успя да претърпи истинска метаморфоза. Блондинката постепенно се превръща в друг човек, благодарение на намесата на опитни пластични хирурзи. „Веселото момиче на фолка“ вече може да се похвали и с по-пищна силиконова пазва и скули, за които HotNews първи писа.

Изпълнителката от Гълъбово напоследък е от тези, които почти ежедневно заливат мрежата със снимки. На такъв от видеоклипа към последната й песен „Deals” (Сделки), където английският е като на Фики от парчето „Издислав“, блондинката видимо е с по-голям бюст. Преди няколко месеца фолк фурията е подменила силиконовите си импланти, издадоха източници. Процедурата е платена от мъжа й Жорж Башур, който приветствал интервенцията и на драго сърце дал 10 000 лева за нови цици на блондинката.

View post on Instagram
 

Певицата е претърпяла и други интервенции преди рождения си ден, който е в началото на март. Изпълнителката има нови скули, които си проличаха при последното й тв гостуване в предаването "Преди обед". Пайнерката отсича, че хич не се притеснява от годините си, които на 21 март ще са вече 39. И спокойствието си дължи именно на козметичните интервенции, които си прилага.

View post on Instagram