Бела Хадид е главно действащо лице в новия брой на списанието на онлайн магазина Net-a-Porter, което носи името Porter.

В него красавицата споделя повече за раздялата си с The Weeknd, за своите мюсюлмански корени, както и за борбата си с лаймската болест.

Бела разкрива, че е възпитана в ислямската религия от баща си - строителният предприемач и милионер Мохамед Хадид. 68-годишният магнат живее заедно с втората си съпруга Шива Сафаи в огромно имение на име „Le Belvedere“. Както знаете, Бела има брат и сестра, Джиджи и Ануар. И тримата решават да тръгнат по стъпките на своята майка Йоранда Фостър, която е холандски топмодел от 80-те и екссъпруга на Мохамед.

"Баща ми е бил бежанец, когато е пристигнал в Америка, затова забраната на президента Доналд Тръмп за пребиваването на чужденци в държавата е много близък проблем до мен, моята сестра и брат ми. Баща ми е доста религиозен и винаги се е молил с нас. Гордея се, че съм мюсюлманка", разкрива тя.



Четете още: Супер моделите като деца

Йоранда Фостър, Бела Хадид и брат й Ануар са болни от лаймска болест, която за съжаление е неизлечима. "Не можех да стана от леглото в продължение на шест дни. Мозъкът ми беше замъглен и не можех да виждам. Това беше най-трудният момент от живота ми", разкрива Бела. Заболяването се характеризира с умора, болка, лоша концентрация, изтръпване на ръцете и краката, промяна в настроението и прималяване.

В момента Бела се е съсредоточила изцяло върху кариерата си на модел, след като скъса с приятеля си The Weeknd. Тя споделя, че в момента няма интерес към други мъже: "Фокусирала съм се върху себе си и кариерата си и върху това да бъда най-добрата версия на себе си".