Без Фотошоп? Ася Капчикова две седмици след раждането на близнаци

Преди дни Ася Капчикова предизвика истинска полемика сред феновете си в социалната мрежа Instagram. Две седмици след като роди близнаци, плеймейтката качи своя снимка по бански, която множество от последователите ѝ определиха като стара и мината на Фотошоп. Още по-наблюдателните пък забелязаха, че косата на блондинката е в по-светъл тон и вероятно фотосът е от преди бременността ѝ.

View post on Instagram
 

Капчикова побърза да качи актуален кадър с думите: "Тъй като предизвиках огромна полемика... това е снимка отпреди малко. Забременях 44 кг. Родих с тело 64 кг. В момента - 2 седмици след раждането съм 50 кг, без диети, защото кърмя децата си и ще продължа да го правя! Чувствам се прекрасно, а и мисля, че изглеждам така! ENJOY!!! P.S Снимката е без фотошоп!".

View post on Instagram
 

Феновете обсипаха Ася с комплименти и въпроси, като дори я попитаха по какъв начин са се появили близнаците на бял свят, Капчикова сподели, че е родила чрез секцио.

"Всеки може да гладува и слабее...но не всеки може да износи, роди и кърми близнаци и кой пък е казал, че трябва да си върнете килограмите за 2 седмици, пък и така сте прекрасна и женствена" - гласи един от коментарите.

Няма по-красиво тяло от майчиното, тъй като на практика то пренарежда всички органи, за да създаде нов живот! И точно в това е нашата СуперСила. Прекрасна, грижовна мама. Пожелавам Ви успех и щастливи мигове, децата са нашите мечти" - гласи друг.

View post on Instagram