Автор
Woman.bg

БГ звезди посрещнаха първия учебен ден със своите деца

На 15 септември много от родните звезди усетиха вълненията около първия учебен ден. Част от тях изпратиха своите наследници в училище за първи път, а други изпитаха тези емоции за поредна година, като също бяха до децата си в този важен ден.

Повечето от звездните майки направиха съпричастни към своята радост и почитателите си в социалните мрежи, като споделиха снимки със своите малки и “по-големи” ученици.

Една от въпросните знаменитости е Анелия, чиято дъщеря - Ивон, вече е в шести клас, но певицата не пропусна да присъства на откриването на учебната година и лично да й пожелае много успех в учението.

"Иска ми се да се влюбя", призна Анелия

“На добър час, слънчице” бяха думите с които и Галена изпрати своя син Стефан в първия му учебен ден, като и тя сподели снимки в социалната мрежа. Иван на Емилия е другият, вече пораснал наследник, който тази година бе първолак, а певицата разкри, че тепърва за него предстоят важните моменти и решения, с които сам ще трябва да е справя.

Коя е най-добре облечената звезда на наградите на Планета?

Емилия призна: Да, Коко преспа с Преслава

В навечерието на 15 септември Светла Иванова развълнувано сподели кадър в мрежата, под който написа: “Скъпи приятели, утре сутрин няма да водя практика по йога, защото ще водя ученика ми на първия учебен ден:-) Лека вечер и на добър час на всички ученици!”

Впечатление направи и тържеството по случай първия учебен ден в Националния учебен комплекс по култура в столичния квартал Горна баня или известен още като Италианския лицей - едно от най-елитните учебни заведения в страната, в което учат по-голямата част от наследниците на вип личностите в държавата. Там учат наследниците на множество депутати, министри, а също така и на хора от родния шоубизнес, сред които синът на Ирен Онтева и Христо Сираков и децата на шефът на спорта в БТВ Крум Савов и съпругата му Мая.

Източник: Булфото