Бионсе е една от най-успешните певици на всички времена, която създаде нова ера в музиката и която никога не пада по гръб, а всеки неин концерт е зрелищен спектакъл. Танците и пеенето ѝ винаги са на равностойно ниво, а самата тя е непоклатима. Но сме чували, че големите звезди са кофти хора, нали? Очевидно това важи и за Бионсе.



Многократно сме били свидетели на твърдия ѝ и дори агресивен характер, заради който може би тя се е превърнала в това, което е днес – идол на поколения жени. Нека обаче надникнем зад завесата, защото оттам се подава нещо интересно.

Представяме ви Кимбърли Томпсън – барабанистката, която бе част от екипа на дивата цели 7 години. Днес тя я обвинява в системен психически тормоз и дори във вещерство. Ким твърди, че Бионсе е овладява изкуството на черната магия и редовно хвърляла клетви върху нея и ѝ пожелавала да страда и да бъде сексуално насилена. Барабанистката дори споделя, че певицата е убила котката си. А това изобщо не е всичко.

Кимбърли се оплакала в полицията и поискала справедливост, защото била сигурна, че Бионсе е подслушвала телефона ѝ. Органите на реда не обърнали внимание на оплакването и отхвърлили обвиненията срещу певицата. Самата тя все още не е коментирала случая.

Четете още: Иван Ласкин влезе в болница дни след смъртта на баща му