Бивш бодигард на Бритни: Не се къпе с дни, бърка си в носа, пръцка и се дрогира

22 юли 2011 | 11:21
10125
6
6

Бившият бодигард на поп - изпълнителката Бритни Спиърс твърди, че тя е употребявала наркотици и че "не е била "сприятелена" с водата и сапуна".

Фернандо Флорес, който е полицай, заяви, че е бил малтретиран сексуално от звездата.

Той представи доказателства пред съда, които служат като обвинение срещу Бритни, че е употребявала наркотици.

Бритни Спиърс (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Според документите, представени от Флорес, Спиърс е употребявала забранени субстанции и медикаменти без рецепта:

"Тя често беше под влияние на нелегални субстанции като Риталин, Наркон и Метамфетамин", заяви бившият телохранител на звездата, пише БГНЕС.

"За хората около Бритни не е тайна, че тя злоупотребява с наркотиците. Тя е психически нестабилна, настроенията й са непостоянни и когато се надруса кара персонала да се обръща към нея с Дженифър или Кралица Бий", добавил Фернандо Флорес.

Бритни Спиърс (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Освен че е употребявала наркотици, Флорес разказа още, че изпълнителката не се е къпала всеки ден:

"Не се къпеше с дни, не използваше дезодорант, не миеше зъбите си, не се сресваше. Бърка си в носа без да се съобразява къде се намира и пръцка най-безсрамно когато й падне".Бритни Спиърс (Снимка: Getty Images/ Guliver)

"Бритни има и някои други ужасни навици - пали цигара от цигара и заради това мирише на пепелник постоянно. Истинска простачка е - оригва се, секне се и дори не се сеща да се извини. Истински кошмар е да живееш покрай нея", разказал бодигардът, пише bliasak.bg.Фернандо Флорес

Заглавна снимка: Getty Images/ Guliver

Коментари

6 Jodi
  23 септември 2012 | 16:34 отговор
 

You're the one with the brains here. I'm watchnig for your posts.

 
5 kubetty
  20 ноември 2011 | 19:00 отговор
 

Този пръч все едно не пърди и не се секне :D скапано латино, мяза на гей.

 
4 Хари
  24 юли 2011 | 21:58 отговор
 

Този образ ме отвращава. Не съм фен на Бритни, а на съперничката ѝ Лейди Гага, но този нещастник, като не му е харесвало, да е подал оставка овреме. Хем ѝ е взимал парите, хем след това я плюе и маскари. Колкото до пърденето, няма да повярвам, че и той не го прави. Тъпо парче отвсякъде. Макар че очевидно и за тези свои "откровения" без съмнение също се е изхитрил да вземе парици. Лайнар!

 
3 Helena
  23 юли 2011 | 23:52 отговор
 

До първия коментар - Алонсо е по-хубав ;) А до невидимката - че защо да не е уникално хубав? Какво ти пречи на теб? За момичето е уникален, за теб не е, всеки има право на мнение. А в България латино мъже няма. Има цигани, които се въдят повече от въшки, но латиноси няма. Има такава коренна разлика в характерните латино черти от нашенските цигански, че чак се питам виждала ли си истински латинос.

 
2 in vi si ble
  23 юли 2011 | 11:27 отговор
 

нашенските тунинги са най-'убави и най-кОлтурни ...какво му е уникално хубавото:обикновен латино мъж, такива с лопата да ги ринеш..и в българия повечето мъже са черни и латино или ориенталски тип за съжаление..хубав, ама с каква женска злоба я описва само..не му е съвсем наред нещо, бритни май не му е давала достатъчно пари за услугите..така безогледно може да обижда само пълен простак...не мъж, а п**ка с извинение

 
1 h
  22 юли 2011 | 23:09 отговор
 

Обаче този Фернандо е уникално хубав .

 

Добави Коментар

Най-четени