Автор
Woman.bg

Бивша в защита на Роналдо: Той е истински джентълмен

Скандалът около Кристиано Роналдо несъмнено се разраства, след като вчера стана ясно, че още три жени го обвиняват в изнасилване.

За щастие на футболната звезда най-близките жени в живота му са на негова страна. Настоящата му половинка и майка на едно от четирите му деца – Джорджина Родригес, побърза да засвидетелства публично подкрепата си за Роналдо.

"Ти винаги успяваш да превърнеш препятствията, които са пред теб, в сила и мотивация и да покажеш колко си велик. Благодаря ти, че ни караш да се наслаждаваме на всеки мач. Обичам те", написа Родригес в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Майката на Кристиано – Долорес Авейро, също използва социалните мрежи, за да подкрепи сина си. Тя не само застана плътно зад детето си, но и прикани приятелите си във Фейсбук да се включат в кампания в защита на Роналдо.

В подкрепа на футболиста се изказа и бивша негова приятелка. Тя се казва Рафаела Фика и има връзка с Роналдо в продължение на година, в периода, когато той все още играе за "Манчестър Юнайтед".

"Какъв е Роналдо? Нормален, тих, сериозен човек. Към мен бе истински джентълмен. Тренираше и вкъщи. Постоянно. Вечер си пускахме да гледаме филм, а той продължаваше да прави коремни преси", заяви Рафаела в интервю за Rai Radio 1.

View post on Instagram