Бившата на Сашо Кадиев се похвали с ново гадже (снимки)

Бившата любима на Александър Кадиев, която е и майка на дъщеря му, Таня, изглежда че вече е продължила напред в любовта. Припомняме ви, че след като актьорът я остави заради любовницата си Ивелина, Таня не е коментирала личния си живот публично. Но само най-близките ѝ знаят, че сърцето ѝ отново е заето.

Таня споделила за новата си връзка дори и на Катето Евро, която се оказа най-голямата ѝ опора, след като бившата ѝ снаха загуби майка си, брат си, а след това бе и изоставена от Кадиев. За разлика от него обаче, тя запазва пълно мълчание около любовния си живот.

Откакто тв водещият и далеч по-младата от него Ивелина спряха да крият аферата си и тя се превърна в официална връзка, двамата неуморно демонстрират чувствата си публично в социалните мрежи, докато Таня публикува кадри единствено с дъщеря им Катя, както и с бившата си свекърва. Само че на Нова година май, май направи изключение.

View post on Instagram
 

От снимките, които е публикувала в мрежата преди новогодишната нощ, се забелязва, че Таня е посрещнала празника в голяма къща за гости, а на една от терасите се забелязва мъжка фигура в гръб. И е много вероятно мистериозният господин да е именно новата ѝ половинка, която тя крие ревностно от света.

Според слуховете, гаджето на Таня е съвсем обикновено момче, което не е от шоу средите и не е публична личност. Също така не търси слава от любовта си с бившата жена на Кадиев. А дали тя някога все пак ще покаже лицето му? Само времето ще покаже.

View post on Instagram
 

Четете още: Ел Макферсън по бански - тя все още е Тялото, дори на 57!