Автор
Woman.bg

Бившата на Томас Маркъл: Меган, пази сина си далеч от баща си!

Меган Маркъл трябва да държи баща си далеч от сина си Арчи. Това предупреди първата съпруга на Томас Маркъл - Рослин Маркъл, пише Sun.

73-годишната Рослин наруши мълчанието си по отношение на връзката на принц Хари и Меган, и разкри, че Томас Маркъл е бил "ужасен баща". По думите ѝ той не проявявал никакъв интерес и загриженост към нито едно от трите си деца.

Тя обвини бащата на херцогиня Съсекс, че ѝ е изневерявал по време на брака им между 1964 г. и 1975 г., предшестващ този на Томас с майката на Меган - Дория Рагланд. Припомняме, че за втората си съпруга - Дория, Томас се жени през 1979 г. 8 години по-късно - през 1987 г. двамата се развеждат.


Вляво - Рослин, вдясно - Томас Маркъл и Меган като бебе, Колаж: Woman.bg

Рослин смята, че Меган не бива да пуска Томас в живота на Арчи като дядо, тъй като той не бил достоен за това. Тя също така твърди, че Томас ѝ е изневерявал с една от нейните роднини. През целия им съвместен живот той се отнасял към нея като към "парцал", като я унижавал и косвено принуждавал да краде храна.

74-годишният Томас категорично отрича всички обвинения. Според Рослин на човек като Томас обаче не може да се има доверие.

Двамата се запознават на домашно парти в Чикаго през лятото на 1963 г. Тогава Рослин работи като чиновник в железопътната компания на Илинойс, а Томас е специалист по осветлението в студията на телевизионната станция WTTW. Рослин е покорена от усмивката му и скоро се оказва бременна с първото им дете - Саманта.


Щастливите родители - Меган и Хари с първородният им син - Арчи, Снимка: Getty

Не след дълго двамата сключват брак и се местят в малък апартамент с едно легло в Чикаго. Щастливият живот, в който Рослин вярва, че ще има с Томас, скоро се оказва пълен провал.

Рослин, която сега живее в Албакърки, Ню Мексико, споделя пред "Мирър": „Тъй като вече не работех, заплатата на Том беше единствения приход за семейството ни.“

Малко след като ражда Саманта, Томас започва все по-често да ѝ повишава тон и да я принуждава да си търси работа, ако иска да има храна и пелени за детето. "Тневният му поглед все още е пред очите ми, сякаш беше вчера", добавя Рослин.

"Въпреки че никога не ми е посягал физически, Том често губеше настроение. Крещеше, псуваше ме и ме обиждаше с най-грозните изрази, които сами можете да се досетите", разкрива още бившата му съпруга.


Томас и Меган Маркъл, Колаж: Woman.bg

Рослин се надява, че ситуацията ще се подобри, когато забременява с второто си дете - Том, през 1965 г.

За жалост това не се случва и отношенията между нея и съпруга ѝ продължават да се влошават, докато един ден Томас изпраща Рослин и децата им при майка си в Пенсилвания и окончателно спира да се грижи за тях.

За да храни децата си, Рослин започва да краде продукти от магазините. В този период от живота си Рослин се чувствала толкова отчаяна, че дори посегнала към кокаина, признава още тя пред изданието.

В отговор на твърденията на Рослин Томас заявява: „Нито едно от тези обвинения за отношението и поведението ми към първата ми съпруга и децата ми преди повече от 40 години не е вярно."

Дали Меган ще се вслуша в съвета на Рослин, или ще прости на баща си и ще го допусне един ден до своя първороден син, предстои да разберем.

Четете още: Сестрата на Меган шокира света с реакцията си за бебето