Бивше гадже било причината за раздялата на Михаела Маринова с футболиста

Разбра се каква е причината за края на връзката на Михаела Маринова с приятеля ѝ - футболиста Александър Дюлгеров. Оказа се, че младата поп звезда е кръшкала на партньора си със свое бивше гадже – музикантът Иво Добрев. Или поне такива си последните слухове за изпълнителката в светските среди.

Според мълвата певицата никога не е спирала да се среща с бившия си, като поддържала с него отношения уж само по работа. Тъкмо това обаче в края на краищата довело до краха на връзката ѝ със спортиста, научаваме от "Уикенд".

View post on Instagram
 

Футболистът беше официално гадже на Михаела Маринова в продължение на близо 4 години. Двамата започнали да ходят, след като Маринова скъса с колегата си Иво Добрев. Едва 20-годишна Михаела се пренесла в жилището на футболиста, но поддържала и паралелна връзка с бившия си любим. Тъй като и двамата имаха договор с продуцентката Саня Армутлиева след участие в музикалния формат на Нова тв "Х Фактор", продължили да работят заедно.

Иво е съавтор на много от песните на Михаела. Точно когато тя се събра с Александър, се заговори, че той също има ново гадже – актрисата Мария Бакалова, която се е снимала в негов клип. Покрай работата двамата се харесали и започнали да се срещат. Тогава Мария все още биа студентка и никой не подозира, че ѝ предстои шеметен успех в Холивуд и номинация за Оскар. Е, види се, че връзката между двамата не продължила дълго, но все пак донякъде давала успокоение на Александър да не ревнува половинката си от бившия ѝ.

View post on Instagram
 

Самата Маринова била често засичана от репортери да се разхожда из софийските улици в компанията на Иво, въпреки че оричала между двамата да има интимност.

Преди две години дори се заговори, че Михаела и Александър са се сгодили, но до сватба така и не се стигна. Слуховете, че двойката се е разделила, тръгнаха тази пролет. Двойката запази мълчание по темата с раздялата си в продължение на месец.

Миналия уикенд обаче самата Михаела индиректно потвърди за нея в интервю пред Нова тв. Тя бе там, за да представи песента си "До безкрай", в която се говори колко е трудно да се вземе решение за раздяла. Звездата призна, че текстът е биографичен – самата тя си задавала въпросите от песента: "Любов ли е сълзи, когато падат? Любов ли е, когато си мълчим?". Отговорът бил "Не", затова човек трябвало навреме да вземе решението за раздяла и да продължи напред, откровена бе певицата.

"Да изхвърлиш нещо старо, за което си усещал… не че е тежест, но че трябва да продължиш напред и да търсиш по-доброто. Всеки от нас трябва да се стреми към най-доброто за себе си. Трябва да се ценим, да се самоуважаваме, за да може и всички останали да ни погледнат с тези очи. Нека се борим за най-доброто, което заслужаваме, и да не се примиряваме!", казва изпълнителката.

View post on Instagram
 


Думите ѝ сякаш са красноречив намек, че Александър не е мъжът за нея и че тя все още държи на Иво, който винаги е бил доне в във всяка трудна ситуация. Тя не пропусна да спомене името му като един от авторите на песента и в същото време подчерта, че с него се познава от години и че двамата "говорят на един език".

Явно между изпълнителката и Добрев все още ма искра и двамата не желаят да сложат край на любовта си. А дали двойката възнамерява официално скоро да се събере, предстои да разберем.

View post on Instagram
 

Четете още: На 41 Соня Немска скри шапката на 20-годишните с тяло на богиня (Снимки)