Една от най-обсъжданите личности в света за последната година несъмнено е новата снаха в кралското семейство – Меган Маркъл, но днес тя няма да играе главна роля в нашата новина, тази задача ще бъде поверена на принца в живота ѝ, който завладя сърцето ѝ преди Хари. Това е холивудският продуцент Тревър Енгелсън, който се среща с нея години наред, преди тя да стане известна с ролята си в „Костюмари“. Двамата бяха щастливи заедно дълго време, но за добро или за зло, пътищата им се разделиха. Днес Меган е омъжена за британския кралски наследник Хари, а този уикенд Тревър каза „да“ на половинката си Трейси Кърланд.

Сватбата се е състояла в тесен кръг в Лос Анджелис. От снимките, които изтекоха в социалните мрежи, се вижда, че булката е в красива бяла рокля до коляното с паднали рамене, а младоженецът се е спрял на син костюм с бяла риза.



Бившият съпруг на Меган предложи брак на любимата си Трейси само няколко седмици, след като Хари и бившата холивудска актриса се ожениха. Новата половинка на Тревър е дъщеря на заможен банкер, чието състояние възлиза на над 200 милиона долара. Енгелсън и Трейси започнали да се срещат през ноември 2017 г. и очевидно, също както Меган и Хари, не чакаха много, преди да се оженят.

Любопитен факт е, че Маркъл и Енгелсън се срещали цели 6 години, преди да си кажат „да“ през 2011 г., но за сметка на това се развеждат само две години след голямото събитие.

Четете още: Жената, която има гардероб за $20 млн. долара (Снимки)