Бившият на Меган Фокс още страда по нея: Вижте как се пошегува с жената, която го заряза заради друг

Откакто Меган Фокс сложи рога на съпруга си – звездата от „Бевърли Хилс, 90210” Браян Остин Грийн, личният живот на двамата след раздялата е нонстоп на мушката на медиите.

Докато Грийн „ближе раните“ си от измяната на любимата си, от която има три деца, актрисата се наслаждава на новата си любов – рапъра Machine Gun Kelly, и то не къде и да е, а на българска земя. Припомняме, че холивудската красавица долетя у нас заедно с музиканта преди броени дни за снимките на хоръра Till Death.

Това, което в случая ни интересува повече, е черно-белият кадър, който Фокс сподели на профила си в Инстаграм. На него чаровната блондинка и рапъра са по хавлиени кърпи, сладки и секси. По-интересно обаче е посланието, което 34-годишната актриса е отправила към рапъра: Achingly Beautiful Boy... My heart is yours („Болезнено красиво момче – Сърцето ми е твое“).

View post on Instagram
 

Грийн, който напук на уверенията, че стои далеч от постовете на Меган и новините за новоизпечената двойка, явно е видял това и отговорът му не закъсня.

Под серия от снимки на синовете му от Меган Фокс (които са на три, шест и седем години), както и на големия му син Касиус, който е от първия му брак, Остин написа абсолютно същите думи, каквито са в поста на Фокс: Achingly Beautiful Boys... My heart is yours („Болезнено красиви момчета – Сърцето ми е ваше“).

View post on Instagram
 

Интересен и оригинален начин на актьора да се пошегува с бившата с майката на трите си деца и да покаже отношението си към връзката ѝ с 30-годишния музикант. Явно Остин още не се е примирил с факта, че актрисата го е зарязала заради друг, при това далеч по-млад от него, мъж.

Четете още: Докато тя е в София: Съпругът на Меган Фокс разказа как е разбрал за измяната ѝ