Автор
Ева Григорова

Бизнесът на Джино Бианкалана удари на камък

На двукратния победител от риалити предаването "ВИП Брадър" Джино Бианкалана напоследък не му върви.

Преди 4 години той отвори заведение в столичния квартал "Манастирски ливади". Стигна се дотам, че Джино сервираше лично на своите гости, за да може да го превърне в хитово и много посещавано място. В последствие обаче ресторантчето работеше само по обяд, а вечер затваряше поради липса на клиенти. От няколко месеца то е напълно затворено и не е ясно дали ще проработи отново.

View post on Instagram
 

Заведението беше тип пъб, направено в американски стил, с дизайнерски интериор. Джино бе наел първокласни готвачи да се грижат за менюто, а кухнята беше американска. Инвестицията в бизнеса била около 200 000 лева, разказва самият Бианкалана.

„Никой не идва, вътре вече има паяжини. Зарязаха този ресторант и отвори друг в „Драгалевци”, който се опитва да разработи, но не е лесно. Джино наистина се старае, но все още няма много клиентела” – разказват негови приятели пред „Уикенд”.

Самият Джино признава, че никога не е очаквал, че ще се занимава с такъв бизнес, но явно му харесва.

„Никога не съм очаквал, че ще ми се случи. Но така стана, че заложих на хотел и ресторант. Има много конкуренция в София, не е лесно, но съм убеден, че ще се справя. Харесва ми, че тази работа е контактна с хора, аз обичам да говоря с хората. Обичам да се срещам с различни личности и никога не си сам в тази работа“, разказва развълнувано Джино.

View post on Instagram
 

„Имаме пиано вечери, сръбски вечери, български. Всичко правим. Моят ресторант е малко по-различен. Малко по-старинен стил е, не е модерен. Малък е, имаме 18 стаи в хотела. Ресторантът е голям и градината е голяма. Наблягаме на хубава храна, доста различен е“.