Автор
Ева Григорова

Благо призна: Тя е идеалната за мен!

Личният живот на Благо Джизъса е като сериал, в който всеки епизод завършва с различна дама на неговото сърце.

От известно време се спекулира, че след като се разведе скоропостижно със съпругата си Поли, бившият футболист вече е обвързан отново. Според мълвата Георгиев е с дъщерята на Ванко 1 - Ивана, в която дори в момента е на почивка на Тасос, в курорта, в който предишната година бе с Поли, а по-предишната със Златка Райкова.

View post on Instagram
 

В свое интервю за "Уикенд" Джизъса призна, че вече е обвързан, но не пожела да разкрие официално името на своята възлюбена. "Имам човек до себе си, това е важното. Повече няма какво да добавя."А на въпроса, че преди време е казал, че си търси жена без корекции, той отвърна: "Това излезе извън контекста на разговора ни тогава. Имам жена до себе си и с това ще спра. Щом съм с нея, значи ми харесва такава, каквато е. Тя е идеалната за мен!". Плейбоят допълни, че само господ знае дали го очаква нова сватба и още деца. "Нека да сме живи и здрави и ние, и семействата ни, и всички около нас, а другото ще се нареди." - заяви той.

View post on Instagram
 

Георгиев бе запитан и дали се грижи за децата си, като въпросът бе провокиран от разкритията на неговата бивша половинка Златка, че той не помагал въобще в отглеждането на Благойчо Джуниър, а според медиите бившият футболист не е виждал сина си Елай от години. Ето и неговия отговор: "Да, разбира се. Как ще я карат, ако аз не се грижа за тях? Естествено е да бъда до децата си, те са моя плът и кръв, част са от семейството ми и живота ми. Бих жертвал дори себе си, за да са добре. Ето, и в момента сме с тях на басейн. До края на лятото ще отидем и на почивка. Винаги когато сме заедно, се чувстваме прекрасно. Децата ми са възпитани, културни и много послушни, не мога да се оплача от тях. Радвам се, че имам такива добри наследници. Най-важното, на което искам да ги науча, е вярата. Без нея ние сме абсолютно нищо."

View post on Instagram
 

Благо сподели и кой за него е бил най-трудният момент в личен план, като той разкри, че това е била загубата на неговия дядо: "Загубата на близки... Приятелите ми и хората от моето семейство знаят, че доста тежко преживях смъртта на дядо, който буквално умря в ръцете ми. Бях 10-годишен тогава. Това са прекалено лични неща, за които досега не съм говорил и не ми се иска да навлизам в подробности. Няма по-лошо от смъртта и от това да знаеш, че повече няма да можеш да видиш любим човек, да го прегърнеш и целунеш. Всичко друго, каквото и да ти се случи, е поправимо. Със загубата на близък разбираш, че най-ценното нещо е животът."