Автор
Ева Григорова

Благо се забавлява с Мария там, където бяха с Поли всяка вечер

Благо Георгиев показа, че за него мястото няма значение. Очевидно предстоящият развод с Полина никак не го натъжава.

В любимия си ресторант, в който отпразнува последния си рожден ден в компанията на все още актуалната си жена Полина, преди вечер бившият футболист бе неразделен с карловката Мария. Русокосата сексбомба дори се раздаде на дансинга на заведението в центъра на София и не забрави да се тагне в инстаграм, за да натрие носа на Поли. Качи и няколко снимки от "Сървайвър", който за нея като участник приключи, където ясно се вижда дългата и страстна прегръдка с Георгиев.

View post on Instagram
 

Обрейкова е точно 20 години по-млада от 41-годишния бивш футболист и само толкова зелена и наивна мацка би могла да се върже на приказките на Джизъса, коментират зрители. Мимето не блесна с особена интелигентност по време на играта и се остави да бъде измамена и изгонена, без да ползва имунитета, който ѝ даваше скритият идол.

View post on Instagram
 


Разводът на многоженеца с Полина трябва да е факт след месец, въпреки че и двамата подписаха документите без драми. Брюнетката кри до последно, че просто е била изритана от Георгиев, но поведението на Мария и Благо в играта и извън нея ясно показва, че тя е станала излишната в триъгълника. Колко ще издържи връзката на карловката с Джизъса никой не може да предскаже, като се знае, че той хуква след всяка нова хубавица.

Четете още: Съвсем забрави за Евгени: Джия показа гаджето си (снимка)