Блатечки рече и отсече: Няма шанс да се съберем с Диляна

Асен Блатечки най-накрая отговори категорично на въпроса дали с Диляна Попова все още са заедно и дали е хванат в изневяра със скандални чатове.

Актьорът е категоричен, че с Попова са разделени от две години и няма изгледи да се съберат повече. И дори фактът, че имат син, който сега е в първи клас, не би могъл да ги събере отново. Той заявява още пред "Уикенд", че във времето двамата са се събирали и разделяли 3-4 пъти, но от 2020 г. насам краят на любовта им е окончателен, а в момента са в отлични приятелски отношения и си поделят безпроблемно грижите за Борил. Раздялата му с Диляна не била провокирана от изневяра, а слуховете, че тя го зарязала заради скандални чатове с други жени, той определя като абсурдни и причината вече да не са заедно е съвършено различна.

View post on Instagram
 

Блатечки отбелязва, че се разбира чудесно и с първата си жена, от която има дъщеря. Порасналото момиче на актьора вече е студентка в Лондон, но когато е в България, задължително се виждат. Асен не изключва и възможността някога да има и трети наследник.

View post on Instagram
 

Четете още: Джулиана Гани избухна: Вие живот нямате, за да обсъждате мен!