Една от най-чаровните жени в българската журналистика и политика – бургазлийката Калина Крумова и не по-малко известният от нея Борислав Захариев, популярен като Боби Турбото, вдигна сватба в комплекс „Аполония Резорт” край Созопол.

Бившата депутатка от „Атака” в 41-ото Народно събрание каза „да” на популярния акьтор, след като двамата успях дълго време да опазят в тайна интимната си връзка.

View post on Instagram
 

Професионалният път на Крумова започна като тийнейджърка в бургаската кабелна телевизия СКАТ под крилото Валери Симеонов. След това тя последва Волен Сидеров и става депутат, а в момента е пиар на централата на “Huawei” в България.

Боби Турбото е любимецът на аудиторията, известен предимно от комедийните и шоу формати на телевизиите. Младоженците бяха забелязани да слизат от бял „Ролс Ройс” пред църквата в Стария град в Созопол, за да се врекат във вярност. След като си размениха халките, антуражът се отправи към „Аполония Резорт”, където ги очакваха освен звезди на българското изкуство, още и хора от едрия бизнес, съобщава „Флагман“.

41-годишният актьор пристигна в мастилено син костюм. Калина бе заложила на къса рокля от дантела с подвижен шлейф. Сред гостите бе забелязан и 20-годишният син Николай, който е от първия брак на Крумова с една от знаковите фигури от бизнеса Николай Филипов. В момента Николай Филипов – младши е студент в Англия.

Четете още: Ни Ло и любимият ѝ обикалят гръцките острови с яхта (Видео)