Богата рускиня отмъкна мъжа на Черната Златка? Как реагира тя?

Седмици след изненадващата раздяла между Златка Димитрова и Кирил Танев вече е известна причината за краха в любовта им.

Говори се, че плеймейтката все още страда за поредната си неуспешна връзка, която отстрани изглеждаше просто перфектна. Бяхме убедени, че отношенията им ще се развият и може би дори ще стигнат до брак, но уви - преди броени дни Златка потвърди слуховете за раздялата ѝ с фитнес треньора. А какво е тласнало тази любов към края?

View post on Instagram
 

Въпреки че е имал страхотна дама до себе си, Кирил често се заглеждал по други жени и си позволявал да флиртува съвсем открито. Според източници той никога не е бил верен в предишните си връзки, но Златка силно се надявала, че с нея ще бъде различно. В средите обаче се шушука, че треньорът е имал по-сериозни странични отношения със заможна рускиня, още докато е бил във връзка с плеймейтката. Той бил замаян от финансовите възможности на дамата и това изиграло лоша шега на връзката му с Черната Златка. В Бургас той бил забелязан да управлява ново скъпо возило, а на ръката си носел часовник за над 10 000 лв, пише "Уикенд".

View post on Instagram
 

Дали в сърцето на Златка също се е настанило ново гадже, все още не знаем, въпреки че самата тя потвърди, че за момента единственият ѝ приоритет е синът ѝ.

Четете още: Дрейк тормози Ким Кардашиян със съобщения, ето какво иска!