Автор
Весела Георгиева

Богаташ си търси нова “главна приятелка”, която да живее с него и жена му

Цигареният магнат Травърс Бейнън и жена му Тайша си търсят ново женско попълнение за полигамната им връзка. 51-годишният Бейнън сподели, че със съпругата му си търсят нова "главна приятелка", която да живее с тях в луксозното им имение в град Голд Коуст, в австралийския щат Куинсланд. Двойката вече е пуснала обява в интернет, в която са описали какво ще се изисква от кандидатките за позицията.

Сред изискванията са момичетата да са привлекателни, забавни, дружелюбни, спонтанни, с приключенски дух и да подхождат с нужното уважение към другите, гласи обявата.

View post on Instagram
 

В замяна избраницата ще се радва на изцяло дизайнерски дрехи на световни марки, околосветски пътешествия и достъп до ексклузивни частни партита в компанията на Травърс, пишат от Novini.bg.

Момичето, което бъде избрано, ще бъде задължено да се поддържа в приятен за окото вид чрез посещения в салони за красота, разходите за които ще бъдат поети изцяло от магната. В това число влизат маникюр, солариуми, прически, фитнес програми, здравословни диети и козметични процедури.

View post on Instagram