Фолкпевицата Бони направи нещо изключително благородно. Тя реши да даде пари не бездомник с изричната молба да си купи храна, а не пиене. Скитникът не можеше да повярва, че получава едри банкноти, а не обичайните дребни стотинки, както е свикнал. На въпроса на певицата дали държи в ръцете си бутилка с алкохолна течност, бездомникът категорично отрича.

А ето какво написа Бони под видеото:

View post on Instagram
 

"Нека преди всичко да сме хора в този объркан и забързан живот! Човещината не е да подминеш, не е да хейтваш, не е да се присмиваш, не е да си само активен и актуален в мрежите, а просто да бъдеш човек. Дали помагаш на беден или на богат, преди всичко помагаш на човек, но не подминавай и нуждата от помощ. Добротата не е популизъм, тя се носи и усеща със сърцето!", обясни постъпката си изпълнителката, която е известна не само с щурото си поведение на сцената, но и с голямото си сърце."

View post on Instagram
 



Докато тече видеото, човекът с прокъсаните дрехи разпознава кой стои срещу него, а това със сигурност трогва чаровната фолкдива.

Може да се види огромният контраст между двамата: скитникът е със зимна шапка, дебело яке, дълги прокъсани панталони и зимни обувки, а Бони е с нисък ток и къса рокля.

Четете още: Бони се разголи - феновете полудяха