Бони подаде ръка на скитник (ВИДЕО)

04 август 2022 | 13:51
3403
5
Снимки: Instagram
5

Фолкпевицата Бони направи нещо изключително благородно. Тя реши да даде пари не бездомник с изричната молба да си купи храна, а не пиене. Скитникът не можеше да повярва, че получава едри банкноти, а не обичайните дребни стотинки, както е свикнал. На въпроса на певицата дали държи в ръцете си бутилка с алкохолна течност, бездомникът категорично отрича.

А ето какво написа Бони под видеото:

"Нека преди всичко да сме хора в този объркан и забързан живот! Човещината не е да подминеш, не е да хейтваш, не е да се присмиваш, не е да си само активен и актуален в мрежите, а просто да бъдеш човек. Дали помагаш на беден или на богат, преди всичко помагаш на човек, но не подминавай и нуждата от помощ. Добротата не е популизъм, тя се носи и усеща със сърцето!", обясни постъпката си изпълнителката, която е известна не само с щурото си поведение на сцената, но и с голямото си сърце." Докато тече видеото, човекът с прокъсаните дрехи разпознава кой стои срещу него, а това със сигурност трогва чаровната фолкдива.

Може да се види огромният контраст между двамата: скитникът е със зимна шапка, дебело яке, дълги прокъсани панталони и зимни обувки, а Бони е с нисък ток и къса рокля.


Четете още: Бони се разголи - феновете полудяха

Още по темата

Коментари

5 ????
  09 август 2022 | 13:49 отговор
 

И аз да имах парите на Бони и аз щях да постъпя така без да се замислям дори и много повече щях да направя щях направо Благотворителност за Сиропиталищата за сираците

 
4 бай груйЙ
  05 август 2022 | 15:23 отговор
 

бих и подал уЙ въгъзъ

 
3
  05 август 2022 | 12:02 отговор
 

И като нямате какво да пишете ,а пък и какви сте?Едва ли журналисти ?

 
2
  05 август 2022 | 12:00 отговор
 

Абе вие не сте нормални да побликувате това ,че някаква ..... е дала пари на бездомник.Аз всеки ден давам,защото една бездомница незная как всеки ден ме среща ,но купувам храна .....А тая ..........дала пари...Голяма новина...А колко е дала за цици и.други боклуци по нея?

 
1
  04 август 2022 | 15:22 отговор
 

ебати грозния популизъм. Толкова инсценирано изглежда, ама за едното харесване в инстаграм са склонни на какво ли не, дори и пари на бездомник да дадат само и само да е пред камера.

 

Добави Коментар

Най-четени