Бони призна: ето каква е истината за теста за бременност, който показа

Преди броени дни фолкпевицата Бони изненада тотално последователите си, споделяйки с тях снимка на тест за бременност. При това - положителен.

View post on Instagram
 

Към снимката Бони бе написала само една думичка: "Честитооо". Тогава телефонът на изпълнителката прегря от обаждания и честитки. Повечето приятели споделиха, че са скептични, но въпреки това поздравиха певицата.

И ето че сега става ясно какъв всъщност е този тест за бременност и има ли повод за радост. Оказва се, както и ние предположихме, че кадърът е подготовка за новия клип на певицата, който се очаква да стане реалност в медийното и музикално пространство до часове.

View post on Instagram
 

Бони благодари за поздравите, но написа: "Приятели, не съм бременна!‍ Реквизитът, който държа в ръцете си на онази толкова коментирана снимка, ме върна 18 години назад, когато разбрах какво щастие е да очаквам дете. В последните дни, около абитуриентския бал на моята прекрасна, @mia_mihaelaa съм много емоционална, много сантиментална, много горда и малко тъжна, че детето ми порасна толкова бързо. Но категорично не съм бременна!"

А ние очакваме с нетърпение клипа!