Победителката в третия сезон на „Мастьр шеф“ - Божана Кацарова, която отскоро се наслаждава на компанията на ново гадже, отваря и нов ресторант в столицата.

За промените в личен и професионален план споделя самата тя.

View post on Instagram
 

„София е най-любимият ми град в света и точка по въпроса. Сърцето ми страда всеки път, когато виждам красивите сгради да пустеят и да се рушат. Благодаря на Чехословашкия клуб, който повярва в нашата идея за модерно „читалище“, което да събира под един покрив красиви, талантливи и интересни хора. Аз съм горда от мен и моя екип и нямам търпение да ви покажем всички уникални неща, които сме замислили в нашия нов дворец“, пише кулинарката в Инстаграм, където публикува и първите си кадри, позирайки с широка усмивка и ключ в ръка.

View post on Instagram
 

Чаровната готвача е от няколко седмици в България. Преди да зарадва почитателите си с ново меню обаче, тя ще организира няколко срещи край морето, пише „Галерия“.

Въпреки опитите ѝ да държи възможно по-далеч от прожекторите половинката си - тайнствен чужденец, който се представя в уебпространството като Кеш Кингсли, Божана най-вероятно ще бъде придружена от него. Тези съмнения са провокирани от снимка, споделена от нея под формата на стори – на кадъра, който макар и да не е отбелязан, се вижда сянката на мъж.

View post on Instagram
 

Четете още: Докато някои участнички ближат рани в социалните мрежи, между Алекс и Ергена се случва нещо. Заедно ли са двамата?