Божинов си взе улегнало момиче с дете (Снимки)

19 май 2022 | 14:22
29095
3
Снимки: Instagram
3

Валери Божинов върти любов с майка с дете, пише “Телеграф”. Нейното име е Велислава Миланова, а от фейсбук профила на въпросната дама става ясно, че е привърженичка на пластичните операции.

Това опровергава слуховете, че спортистът е залитнал по италианка, която ритнитопковецът канел на гости от време на време.

Всъщност става дума за чистокръвна българка, която според изданието е на видима възраст около 40-те, и която е майка на момиче в тийнейджърска възраст. Самият Валери следва Велислава в Инстаграм, установи проверка в социалните мрежи.

Повечето снимки и публикации на блондинката са заключени. Последната, която може да бъде видяна, е от началото на март и според запознати е от колата на футболиста. Припомняме, че Валери се сдоби наскоро със спортно луксозно „Ауди“, с кафяв кожен салон, досущ като този от снимката на Велислава.

Според неназовани източници, близки до двойката, бившият футболист често бил засичан да се разхожда в един от столичните молове под ръка с едрогърдата дама.

Валери бил доста щедър и затрупвал дамата на сърцето си с луксозни дрехи от маркови магазини. 

Четете още: Докато някои участнички ближат рани в социалните мрежи, между Алекс и Ергена се случва нещо. Заедно ли са двамата?

Още по темата

Коментари

3 Димитрова
  21 май 2022 | 05:40 отговор
 

Има особен интерес към определен вид жени.

 
2 Морска
  21 май 2022 | 00:08 отговор
 

Нищо не си е взел той. Жена с дете си е семейство. Него са го взели!

 
1
  19 май 2022 | 16:56 отговор
 

Откъде има пари за такива коли, той рита в някакъв треторазряден отбор? Май кара на спестявания, които скоро ще свършат.

 

Добави Коментар

Най-четени