Автор
Woman.bg

Брад Пит е излизал със „сестрата“ на Дженифър Анистън?

Сърцето на Брад Пит е попадало в плен на не една или две жени през годините на неговата звездна кариера. Сред най-известните дами, споделяли една постеля с харизматичния актьор, са бившата съпруга на Майк Тайсън – Робин Гивънс, Джина Дейвис, Джулиет Люис, Гуинет Полтроу, Дженифър Анистън и, разбира се, Анджелина Джоли.



Малцина обаче знаят, че звездата от „Седем години в Тибет“ е въртял любов и със „сестрата“ на Анистън, или по-точно с филмовата роднина на нейната героиня Рейчъл от култовия сериал „Приятели“ - актрисата Кристина Апългейт.

Годината, в която двамата се срещат, е 1989-а. Те дори се сгодяват, но така и ни стигат до брак, тъй като връзката помежду им е разтрогната още в рамките на същата година. Към онзи момент Кристина е само на 18 години, а виновник за раздялата е именно тя. Причината? Разбира се – друг мъж.

По онова време Кристина Апългейт е изгряваща звезда благодарение на ролята си на наивната щерка на Ал Бънди в телевизионния сериал „Женени с деца“. Младата актриса влиза и в ролята на сестрата на Рейчъл (Дженифър Анистън) в „Приятели“.



Тогава Брад Пит е все още никому неизвестен актьор. Първата му роля е каубой във филма „Телма и Луиз“ през 1990 г., където младата звезда се появява на екрана само за 1 минута.

Искрите на любовта между Пит и Анистън пламват доста по-късно – двамата си казват заветното „Да“ през 2000 г., а през 2005 г. слагат край на брака си. Ако се вярва на слуховете обаче, днес двамата отново са заедно. Или поне така твърди сп. New Idea, според което Дженифър и Брад дори тайно се врекли във вечна вярност дни преди Коледа. В изданието се посочва още, че Дженифър организирала голямо коледно парти, на което двамата си разменили и клетви за вярност.

Четете още: Брад Пит със сензационно признание за наркотиците