Брад Пит е в ужас. Анджелина Джоли плаща за смяна на пола на дъщеря им

06 април 2019 | 12:37
59167
26
Снимки: Getty/Images, Instagram
26

Брад Пит е в ужас от новината, че 12-годишната му дъщеря - Шайло Джоли Пит, е започнала процес на смяна на пола с благословията на майка си - Анджелина Джоли, пише Newspunch.

Стартът на хормоналното лечение е поставен още преди година и момичето вече е на път да се превърне в мечтаното момче, или така поне твърдят различните медии, пред които Анджелина Джоли е давала изявления по въпроса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In LA shopping #shilohjoliepitt #angelinajolie #viviennejoliepitt #knoxjoliepitt

Публикация, споделена от Shiloh Jolie Pitt (@shiloh.jolie.pitt) на

Още от малка Шайло предпочита да носи панталони и да бъде с мъжка прическа. През 2009 г. тя за първи път се появява публично с абсолютно момчешки дрехи, за да даде ясна заявка пред обществото, че това я кара да се чувства добре.

За особеностите на предпочитанията си през годините Шайло винаги е била подкрепяна и от двамата си родители. Явно обаче малката госпожица изобщо не се е шегувала и днес тя категорично смята да премине от другия бряг. Което обаче, за разлика от майка ѝ, далеч не се харесва на баща ѝ, възприемал досегашните ѝ пристрастия само като временен каприз.

В още по-голям потрес от новината са родителите на Брад Пит - бабата и дядото на Шайло. По думите им те нямали представа от решението на внучката си и по никакъв начин не искат това да се случи с нея. 

Анджелина Джоли подкрепя решението на детето си още преди две години. Актрисата неведнъж е признавала в интервюта, че ще се съобрази с желанието и потребностите на дъщеря си, независимо какви ще бъдат те. Тя ѝ беше верен съюзник, дори когато Шайло настояваше да се нарича Джон или Питър.

"Шайло е човешко същество със свободна воля. И като такова тя има пълното право да избере пола, с който се идентифицира", заяви актрисата в интервю пред Sun по-рано.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#shilohjoliepitt

Публикация, споделена от Shiloh Jolie Pitt (@shiloh.jolie.pitt) на

Различни медии разкриват, че Анджелина Джоли изцяло плаща терапиите по трансформацията на детето, което вече е преминало на хомонално лечение. То постепенно ще преобразува женското тяло в мъжествено. Същите твърдят, че промяната на звездната дъщеря ще се случи в хирургична клиника Younique в Санта Моника в Калифорния.

Според лекарите периодът, в който се намира Шайло - началото на пубертета, е особено подходящ за трансформацията, тъй като физически момичето все още не е развило своята женственост. Този факт те обясняват с това, че промените, които настъпят със смяната на пола, няма да бъдат толкова резки и всичко ще се случи много по-лесно и безпрепятствено.

 

Четете още: Анджелина Джоли върти тайна любов с Киану Рийвс

Още по темата

Коментари

26 Патилан
  05 ноември 2019 | 09:37 отговор
 

Душата като е мъжка значи трябва да е мъж.

 
25 олеле
  10 април 2019 | 12:23 отговор
 

Най-вероятно набива на децата си щуротии по цял ден тая психичноболната. И все повече у мен се затвърждава мнението, че доста от звездите не издържат на славата, парите и тн. Внимавай какво си пожелаваш дето се вика, доста ги разболяха парите. Лошото е, че рефлектира върху невинни като например децата. Майкъл Джексън почти сигурно е, че е виновен и той, така че не само, че парите разболяват. Ами май само някви такива смахнати успяват да се наложат и да пробият, именно щото смахнати :Д

 
24 В е л и к и я
  10 април 2019 | 01:17 отговор
 

На такива като Джоли казвам..Фабрично луди.. !

 
23 Вили
  09 април 2019 | 01:01 отговор
 

Моята дъщеря никога не е играла с кукли.Предпочита компанията на момченцата и да рита топка.Обаче много добре си знае ,че е момиче.Въпреки,че за карнавалът в детската,когато всички момиченца бяха принцеси,тя беше полицайка ,но с лакирани нокти и червило

 
22 Istinata
  08 април 2019 | 15:21 отговор
 

Zashto ne izchakat. Purvo niakoi da mu skusa gaza ot sex i posle da reshi koe e po hubavo. Nai malkoto. Kolko tochno umen triabva da si na 12

 
21
  07 април 2019 | 23:46 отговор
 

побърканячка 100%

 
20 Бай Х
  07 април 2019 | 23:43 отговор
 

Е това вече е пълно извращение и гряз !!

 
19 мъж
  07 април 2019 | 23:20 отговор
 

Така е защото ако няма парите за оперативните интервенции ще си е момиче както е родено.

 
18 Кольо
  07 април 2019 | 14:53 отговор
 

Сатанисти

 
 
Коло сатаниста
07 април 2019 | 16:22

Ти си тоя хетеро мъжкар, който създава деца жестоки и нетолерантни, които попиват от твоето сатанистно мислене и подтискат всички останали деца! познавам в дълечното си обкръжение хора и децата им и тяхното поведение. В училище всички имат нужда от ресорни учители и допълнително от работа с психолози. Защо?!? Защото тези ваште невинни душички са попили в първите 7 от вашето сатанинско поведение! Мислете и се образовайте и бъдете ТОЛЕРАНТНИ, А НЕ ЖЕСТОКИ!

 
milena
07 април 2019 | 19:14

Драги, аз работя в сфера, в която имам допир до тази тема. Моите писания са отправени към коментиращи, които изразяват своето грозно мнемние с ужас, пикало, изчаткала жена и т.н. Ако вие драги сте се припознали в моите думи, си е ваш проблем. Вие ми скачате уж аргоментирано за това, че моето мнение е, че само в тесен кръг в семейството и широк кръг от специалисти, могат да вземат решение, което към момента детето на Джоли има желание да вземе. Призовах за толерантност, но вашето мнение трябвало да бъде уважено, от позицията на кой? Това, че не ви давам повече информация е мое желание, за това казавам, че можете поне здравни предавания по темата да погледате и тогава да давате вашите аргументирани мнения. Чудно ми вие що не скачате по кръвожадните коментари, киото цитирах преди малко, които обиждат пит, джоли и семейството и.

 
до драги
07 април 2019 | 19:21

И още нещо: сам си противоречиш: приемаш такива операции само ако детето има уклон към един пол, но пък не било зряло и завършен човек. На тази възраст решемията се взимат от родителите, но и това не е достатъчно! Има достатъчно институции пред които трябва да мине едно такова решение, за да се стигне до него. И ми вменяваш думи, които не съм казала, така че и ти внимавай драги да не се срещмен в съда! Това, което съм казала е, че тези хора, ако ще са щастливи преминавайки през това, нямате право да ги съдите, ако семейство и институции им разрешават. А вие с нищо не можете да се аргументирате, по простата причина, че винаги има изклучения...

 
Осъзнайте се
08 април 2019 | 09:40

Това е гнусно и не полежи на никаква толерантност! Аз как да обясня на дъщеря ми някой ден, че това не е нормално и извратено

 
До до драги
04 ноември 2019 | 17:30

По всичко личи, че бащата не е съгласен. Нали се решавали от семейството тези неща?!? Има куп изследвания на клинични психолози, които твърдят, че подобни намеси на такава възраст може да доведат до сериозно проблеми. Децата преди пубертет нямат и идея какви са и какво искат. Потърси за изследване, при което родители на близнаци момчета решават да отгледат едото си дете, като момиче, заради ликарска грешка при обрязването им. Потърси и виж какъв е резултатът.

17 нали ?
  07 април 2019 | 14:50 отговор
 

това ако е истина ? тази жена е много изчаткала....а каква беше ....жалко .

 

Добави Коментар

Най-четени