Автор
Woman.bg

Брад Пит и Чарлийз Терон – как пламна искрата

Нов светски слух плъзна из Холивуд и мълниеносно превзе страниците на световните таблоиди. И той е, че секссимволът на американското кино Брад Пит има връзка с очарователната си колежка Чарлийз Терон.

Преди броени дни британският таблоид "Сън" разпространи новината, че 55-годишният Пит и 43-годишната Терон са много влюбени и че излизали от около месец, а виновник за запознанството им бил бившият годеник на родената в РЮА кинозвезда – актьорът и носител на „Оскар“ Шон Пен.

View post on Instagram
 


Всъщност списание "Пийпъл" припомни още, че двамата са се срещнали не преди един, а преди шест месеца, а поводът бил участието им в общ рекламен проект за известна марка часовници, състоял се през лятото на миналата година.

Добър повод мълвата за отношенията между двамата актьори по-скоро да продължи в същата любовна посока.

Щафетата бе поета и от редакторите на „Дейли мейл“, които са категорични, че именно фотосесията, направена за въпросната рекламата, е виновникът за пламването на искрата между Брад и Чарлийз.

Дали между двамата действително се е получила химия в онзи момент и продължават да държат връзката си в тайна, или всичко това е просто един ПР трик на техните мениджъри, надяваме се скоро да разберем.

View post on Instagram
 

Четете още: Брад Пит и Чарлийз Терон - новата светска двойка?