Автор
Woman.bg

Брад Пит идва в България заради дъщерята на Цеци Красимирова

Брад Пит ще кацне на българска земя в края на септември. Холивудската звезда ще посети родното ни Черноморие, пише „България Днес”. Преди това актьорът ще е в Белград за една нощ. Там той ще присъства по покана на местен бизнесмен на откриването на хотел.

Хонорарът, който Пит ще прибере в джоба си за участието си във въпросното частно медийно събитие, възлиза на 40 хиляди евро, разкрива още изданието.


Това няма да бъде първото посещение на американкия красавец в западната ни съседка. Пит вече е бил веднъж в страната през 1988 г. за снимките на кинолентата „Тъмната страна на слънцето". Във филма, тогава още неизвестният чаровник, си партнира със сръбската звезда Милена Дравич.

Веднага след като приключи ангажиментът му в Сърбия, Брад ще долети у нас, на морето. Актьорът ще бъде гост на годежа на дъщерята от първия брак на Цеци Красимирова - Джудит.

Джудит Красимирова

Говори се, че 22-годишната манекенка ще размени пръстен с избраника си - мистериозен испанец, а Брад Пит ще бъде изненадата на събитието за бъдещата младоженка, която е страстен фен на актьора и не е пропуснала нито един филм с негово участие.

Според слуховете бившият на Анджелина Джоли бил приел да се отзове на поканата за половината от хонорара, предложен му от сръбския бизнесмен. След това щял да отпътува с частен самолет.



Дали обаче пандемията, надвиснала над света, ще попречи на плановете на Пит, все още е рано да се каже. На този етап агентите на актьора са спокойни и смятат, че до края на септември всичко около коронавируса вече ще е в миналото.

Що се касае до бъдещата младоженка - Джудит, тя отдавна се е зарекла да стане актриса и от тази година е решила да се запише на актьорско майсроство в Испания, където живее с майка си - Цеци Красимирова.

Цеци Красимирова

Припомняме, че преди по-малко от шест месеца Цеци се врече във вечна вярност на милиардера Майкъл Струмейтис.

Сигурни сме, че и бъдещата сватба на дъщеря ѝ, която вероятно ще бъде следващата година, няма да отстъпи по блясък и красота от тази на майката.

Джудит Красимирова

Четете още: Брад Пит в компанията на мистериозна брюнетка