Автор
Woman.bg

Брадли Купър и Ирина сложиха край на слуховете. Заедно ли са?

Дотук с аферата между Брадли Купър и Лейди Гага. Актьорът и режисьор на музикалната романтична драма „Роди се звезда“ е по-влюбен от всякога в своята съпруга – Ирина Шейк.

Факт, който холивудската звезда и руският топмодел доказаха, за да сложат, надяваме се, най-после край на слуховете за любовна връзка между Купър и Гага, продължила извън екрана.

Щастливата двойка бе уловена от папараци да седят на стълбите на детска площадка, наслаждавайки се на компанията на близо 2-годишната им дъщеричка Леа. Усмивките, кацнали върху лицата и на тримата, е показателна за идилично и огромно семейно щастие, което изпитват в този момент.


Припомняме, че в края на миналия месец, по време на церемонията по раздаването на наградите „Оскар“, Брадли и Лейди Гага изпяха хитовата песен „Shallow“, като през цялото време демонстрираха изключителна интимност и близост.

Това бе достатъчен повод за пламването на поредния пожар от коментари, че между двамата се случва нещо сериозно и че Брадли е пред развод с Ирина Шейк.

Масло в огъня на клюките наля и фактът, че певицата се раздели с годеника си Кристиан Карино броени дни преди Оскарите.

Четете още: Лейди Гага проговори за отношенията си с Брадли Купър