Полубратът на Меган Маркъл заяви, че дните на принц Хари като неин съпруг са преброени, тъй като последният брак на сестра му е продължил само две години. 55-годишният Томас Маркъл младши твърди, че бракът на Меган и Хари е обречен.

Отчужденият брат на херцогинята на Съсекс направи изказването си в нов трейлър за австралийския Big Brother VIP, в който участва. В него Томас казва, че
Меган е „прегазила“ първия си мъж, продуцентът Тревър Енгелсън, но не е ясно дали знае подробности около раздялата им.

В трейлъра Томас казва: „Човекът, за когото беше омъжена за първи път – тя просто го прегази и го заряза“. В отговор съквартирант му казва, че звучи така, сякаш тя е много „коравосърдечна“, Маркъл младши кимва, преди да добави: „Хари е следващият на тезгяха“.

Меган се омъжи за Енгелсън през септември 2011 г., но се разделиха само 23 месеца по-късно, през август 2013 г., позовавайки се на непреодолими различия.

View post on Instagram
 

В трейлъра е показано още как Томас пише писмо до херцозите на Съсекс в изповедалнята на Big Brother, което започва така: „Скъпи Меган и Хари, първото нещо, което искам да кажа и на двама ви...“ и тук трейлърът приключва.

Братът на Меган няколко пъти вече коментира по-малката си сестра и бракът ѝ с принц Хари. Още през август, в друг трейлър за риалити формата, той разкри, че е предупредил Хари, че неговата „много плитка“ сестра ще „съсипе“ живота му и е изоставила „собствената си кръв и плът“. Тогава Томас каза: „Аз съм братът на Меган Маркъл, най-големият от братята и сестрите. Казах на принц Хари, мисля, че тя ще съсипе живота ти. Тя е много плитка“.

Попитан как се е почувствал, когато не е бил поканен на сватбата на Хари и Меган, братът на херцогинята отговаря: „Не съм огорчен, просто съм объркан. Болезнено е, като се вземе предвид колко близки бяхме някога. Объркан съм и малко обезпокоен, защото тя е човек, който разбира позицията, в която се намира и е наясно с вниманието, на което се радва, но въпреки това е забравила своята плът и кръв“.

Томас Маркъл младши е изпратил писмо до принц Хари, в което му казал, че не е „твърде късно“ да се откаже да се ожени за сестра му, като казва още, че тя „очевидно не е подходяща жена за теб“. Очаква се той да направи още разкрития за Меган, която е наричал „фалшива“ и „надута жена“.

View post on Instagram
 

Томас Маркъл младши е единственият син на Томас Маркъл – бащата на Меган. Той живеел с баща си, сестра си Саманта Грант, известна още като Саманта Маркъл и мащехата му Дория Рагланд, когато Меган е родена през 1981 г.

Междувременно Меган и Хари нарушиха мълчанието си по темата на последния слух за тях и отношенията им с кралското семейство.

През последната седмица британските таблоиди упорито тиражираха новината, че херцозите на Съсекс са решили да нарушат още една от семейните кралски традиции, като организират кръщенето на Лилибет не в Кралския параклис на двореца "Сейнт Джордж", а далеч от кралицата - в САЩ.

Сега обаче двамата херцози решиха да коментират новината чрез техен представител. Той посочва, че към момента няма направени никакви планове за повода и всякакви противоположни твърдения са “просто спекулации”.

В случай че Меган и Хари изберат да кръстят дъщеря си, както се твърди, в Епископската църква на САЩ, която е издънка на Световната църква на Англия, това автоматично ще лиши Лилибет от правото ѝ да бъде член на Английската църква.

Епископската църква на САЩ се управлява от Майкъл Къри. Да припомним, че той се превърна в интернет сензация през 2018 г., след като изнесе 14-минутна проповед на сватбената церемония на принц Хари и Меган Маркъл в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзор.

Любопитен факт е, че самата Меган Маркъл, която е възпитана в католическата вяра, бе кръстена в Кралския параклис на Англиканската църква на частна церемония, организирана от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби малко преди да се омъжи за принц Хари. Отново Уелби извърши и тайнството на кръщението на по-големия брат на Лилибет - Арчи.

Четете още: Да служи на армията или на любовта - голямата дилема в живота на принц Уилям