Бременна ли е дъщерята на Гала, както твърдят последователите ѝ?

Дъщерята на Гала - Мари, която работи като инфлуенсър, публикува стари снимки в социалните мрежи, а на по-актуалните е с прикрит корем, твърдят фенове в Инстаграм. Тези дни обаче Мари Константин качила видео как готвят семейно и именно то издало бременността ѝ, пише "Уикенд".

View post on Instagram
 

Под широкия пуловер на младото момиче ясно се видя заоблено коремче, изключено е Мари да е надебеляла толкова много, защото постоянно пази линия, коментира се в мрежата. Според слуховете, 24-годишната дъщеря на тв водещата на „На кафе” е бременна в началото на 5-ия месец.

В началото на тази година Мари и Константин си направили една и съща татуировка – малко бебешко краче. Според слуховете, младата двойка въобще не е избрала случайно татуса. Двамата са заедно от деца, но като двойка живеят заедно от 2 години. По време на дългогодишната си връзка са се разделяли няколко пъти.

Засега обаче единственото официално бебе в семейството е сладкият котарак Пешо, който кара Мари да се усмихва!

View post on Instagram
 

Преди дни Мари навърши 24 години, възрастта, на която майка ѝ Гала я е родила. Преди месец водещата на „На кафе“ призна, че би се радвала да стане баба, но не и на този етап. Тя отрече появилите се по-рано слухове, че Мари чака бебе.

Ние пък пожелаваме на младите да са живи и здрави и да се радват на свое дете, когато му дойде времето!