Бъдещите родители Марая Кери и Ник Кенън увековечиха щастливия момент преди очакването на първите им деца като си направиха обща фотосесия, съобщи сайтът Digital Spy, цитиран от inews.bg

Певицата, която след няколко седмици трябва да роди близнаци, последва примера на Деми Мур от 1991 г. и се съблече гола, за да покаже наедрелия си корем, но все пак арт снимките са само за вътрешна употреба.

Канън призна, че е поискал също да се присъедини към интимната фотосесия, която сега украсява дома им в Лос Анджелис.

Сега обаче актьорът сякаш е започнал да съжалява за стореното, защото признава, че вече го е страх от деня, в който децата им ще са достатъчно пораснали, за да осъзнаят, че голите снимки не са съвсем нормални.

"Децата ми ще трябва да видят тези снимки ... Малко е странно. В смисъл, вие виждали ли сте родителите си голи? Когато пораснат и приятелите им идват у дома и видят снимките, ще си кажат "Баща ти е гол!". Не искам всеки да може да ме види така."

Може би пък най-лесно е въпросните снимки да не бъдат на показ, или поне не когато децата им пораснат?

Изпълнителката на хита "Hero" вече прояви творчество с наедрелия си корем, след като миналия месец пусна онлайн снимка с изрисувана огромна пеперуда върху него.