Бременната Сузанита не се спира, пусна нова песен (ВИДЕО)

09 август 2022 | 10:55
13878
4
Снимки: Instagram
4

Бременността на Сузанита изглежда не ѝ пречи на творчеството. Певицата изкара ново яко парче, а феновете вече я обсипват с хвалебствени коментари. Песента е съвсем нова и има всички изгледи да се превърне в хит.

Очевидно, Сузанита не си почива, а работи активно, въпреки, че бременността ѝ напредва. Преди месец тя отскочи до Милано, като вероятно това ще бъде последното ѝ по-голямо пътуване зад граница. 


Терминът ѝ се пада в края на лятото, като се очаква бебето да бъде от мъжки пол. Както е известно, приятелят на Сузанита, който вероятно с трепет очаква появата на наследника си, е националният рекордьор по хвърляне на копие Марк Славов.

Тя ще донесе на баща си Орхан Мурад второ мъжко внуче, след като сестра ѝ Александра също роди момче миналата година. Малкият Красимир ще си има братовчед, а Сузанита отсега се радва, че със сестра ѝ ще гледат заедно децата.

Преди време, щерката на Орхан Мурад разпродаде тесните си рокли, защото те започнаха да ѝ отесняват. 


Четете още: Сузанита пусна видео от родилното

Още по темата

Коментари

4 Liam
  11 август 2022 | 09:05 отговор
 

I am her her big fen even though though I don't understand any Bulgarian .She has a great fashion style .Rihanna

 
3 Stamatis
  09 август 2022 | 12:22 отговор
 

Песента не се ли казва:"Докторе, прегледай ме отзад!". Тя е ясна, чудя се само как някои мъже се навиват да имат деца от общи кобили! С тази не са били само Фидел Кастро и Байдън!Единият умря, а другият вече е много дърт!

 
2
  09 август 2022 | 12:07 отговор
 

Opitva se da zabremenee pak , predi da rodi.

 
1 Иван
  09 август 2022 | 11:41 отговор
 

Невероятен хит! Направо затъмнява "Пинк Флойд" :)))

 

Добави Коментар

Най-четени