Внучката на големия български актьор Тодор Колев - Теодора Колева, наруши карантината и се наслади на свежия пролетен въздух извън София. Коремчето на актрисата е видимо закръглено, което подсказва, че тя вече е в напреднала бременност.

Очаква се красавицата да роди първата си рожба всеки момент, затова тя използва всяка възможност да се разходки сред природата.

View post on Instagram
 


Явно Теодора и нейният съпруг - британецът Джоузеф Гууд, с когото се ожениха през 2019 г., са успели благополучно да се измъкнат от столицата, успешно избягвайки от зорките погледи на дебнещите полицаи. Както на всички е известно, органите на реда глобяват всеки, който си позволи да не спазва наложените извънредни мерки.



"Малко свобода! Тайна разхода извън карантинната зона на безлюдно място", е написала Теди до снимките си в социалната мрежа. Кое обаче е мястото, на което бъдещата майка е намерила пристан от "домашния затвор", тя не издава.

Заради предстоящото раждане, актрисата и любимият ѝ, са се върнали в България преди месеци. Освен че иска да посрещне рожбата си на родна почва, красавицата разчита и на помощта на майка си за грижите на бебето в първите месеци след раждането му.

Четете още: Внучката на Тодор Колев се врече на британец