Бритни Спиърс скочи срещу майка си: Тя провали живота ми!

Бритни Спиърс отново шокира света с поредното си скандално разкритие около личния си живот. Певицата обвини собствената си майка за действията на баща ѝ.

Този път изпълнителката обвини директно майка си, че тя е виновникът за всичките злини и злоупотреби, причинени от Джейми Спиърс по време на 13-годишното му попечителство над нея. Припомняме ви, че тя спечели делото, заведено от самата нея, в което отправи обвинения срещу баща си в в злоупотреба с правата му на попечител над дъщеря му.

View post on Instagram
 

По думите ѝ не друг, а точно майка ѝ вкарала в главата на баща ѝ идеята за попечителството над кариерата и личния ѝ живот.

В пост в Инстаграм певицата пише: "Най-опасното животно на света е усмихващата се тихо жена", написа тя. "Баща ми взе попечителството над мен преди 13 години, но това, което хората не знаят, е, че майка ми му даде тази идея. Никога няма да си върна тези години. Тя провали живота ми и аз ще я наричам Лу Тейлър, така че вземи цялото това “нямам идея за какво говориш“ поведение и върви на майната си“, споделя още Спиърс по адрес на майка си Лин.

View post on Instagram
 

"Знаеш много добре какво направи, баща ми не е толкова умен, дори да си помисли да поеме попечителство над мен", добавя още тя в гневния си пост.

Малко след като блондинката публикува яростния поста, тя го изтри.

Любопитното е, че Спиърс и майка ѝ видимо демонстрираха добри отношения и родителката дори подкрепяше дъщеря си в легалната битка срещу баща ѝ, която най-накрая тя спечели преди месец след дългогодишна борба по съдилищата. Покрай целия съдебен процес, певицата се дистанцира от семейството си, като заяви, че то я е наранило дълбоко.

Сред най-тежките обвинения, които 39-годишната Бритни Спиърс е правила пред съдиите срещу баща ѝ, включват данни, че е била дрогирана и принуждавана да излиза на сцената против волята си. Била е ограничена и възможността ѝ да има деца.

Певицата има двама сина от брака си с музиканта Кевин Федърлайн. През 2005 г. ражда първото си дете, а година по-късно – второто. През 2007 г. Бритни и Кевин се развеждат.

Четете още: Бритни Спиърс плаче от радост! Съдът отне от баща ѝ 13-годишното попечителство над нея