Бруклин Бекъм размечта жените по света - татуира си цяло любовно писмо (снимка)

Най-големият наследник на Виктория и Дейвид Бекъм, Бруклин, е на крачка да се ожени, а по всичко личи, че любовта му към красавицата Никола Пелц става все по-силна. Младокът е превърнал тялото си в истински дневник на романтичната връзка с бъдещата му съпруга, като не спира да си прави татуировки, изпълнени със символика.

Преди време Бруклин татуира очите на Никола на врата си, а оттогава насам си е направил още няколко татуса, посветени на любовта му с милиардерската наследница. Последният обаче е изключително впечатляващ. Съвсем наскоро Никола е написала любовно писмо до Бруклин, което той татуира точно под врата си. Посланието гласи:

View post on Instagram
 

"Моето вечно момче. Чети това винаги когато се почувстваш ядосан. Искам да знаеш колко много си обичан ти. Имаш най-доброто сърце, което някога съм срещала и се надявам, че няма да има ден, прекаран без твоята любов.

Мисля, че си изключителен. Че можем да минем през всичко, ако поемеш дълбоко дъх и вярваш. Обичам те безкрайно.

С обич, твоята бъдеща съпруга."

Бруклин сам публикува личното послание на годеницата си, като сподели красив кадър на новата татуировка. След тази публикация той сподели още две снимки. Първата е лицето на Никола в близък план, до което Бекъм е написал: "Толкова съм горд, че мога да те нарека "моя". А след това публикува и снимка, на която двамата са в страстна прегръдка. Посланието, съпроводено от кадъра, гласи: "Никога няма да допусна да си отидеш".

Очевидно младите влюбени се обичат повече с всеки изминал ден, а ние сме нетърпеливи да научим кога точно ще си кажат "Да".

View post on Instagram
 

Четете още: Андреа награби новото си гадже (снимка)