Със своята 13-годишна продължителност, спокойно можем да наречем брака на Деми Мур и Брус Уилис един от най-примерните в Холивуд, а двойката - любима на всички киномани по света. Може би тъкмо поради това дълго време след раздялата на двойката феновете не можаха да простят на Деми Мур, сочейки именно нея за виновник за брачния ѝ крах с Брус. Или по-точно нейната болезнена ревност.



Днес 65-годишната звезда от "Умирай трудно" се наслаждава на новото си семейно гнездо с 41-годишната манекенка Ема Хаминг, от която има още две дъщери - Евелин (5 г.) и Мейбъл (8 г.). Не така розово в личния живот обаче стоят нещата при Деми Мур. След като актрисата се разведе с 16 години по-младия от нея Аштън Къчър през 2011 г., днес продължава да бъде все така несемейна и без мъж до себе си. Дали пък празнината в сърцето ѝ не е запълнил отново първият ѝ съпруг?

20 години, след като Деми и Брус слагат край на брачните си отношения, двамата продължават да поддържат добри отношения, но като приятели. Със сигурност голяма роля за това играят и трите им дъщери от съвместния им живот - 31-годишната Румър, 27-годишната Скаут и 25-годишната Талула.

View post on Instagram
 


Може би времената на криза са си казали думата и двамата са избрали да прекарат заедно периода на изолация в компанията на децата си.

Най-малката дъщеря на Деми и Брус - Талула, публикува очарователна семейна снимка в Инстаграм, на която нейните родители, сестра ѝ Скаут и половинките на двете са си устроили пижамено парти посред карантина.

View post on Instagram
 


Защо обаче на кадрите липсва най-голямата сестра – Румър, не става ясно.

Учудващ е и фактът защо в момент на изолация Уилис не е със собственото си семейство, а с това от първия си брак. На страницата на Ема Хеминг след споделена от нея архивна снимка с Брус в чест на 11-тата годишнина от брака им няма нито един нов кадър на двамата заедно. Изглежда причината за това е, че известният ѝ съпруг се е самоизолирал в къщата на бившата си жена?



От коментарите личи, че феновете на Уилис и Мур тихичко се надяват да видят скоро любимата си двойка отново заедно.

Деми и Брус бяха женени в периода 1987-2000 г. След развода си Мур за кратко бе омъжена за Аштън Кътчър, а Брус се венча за Ема Хеминг през 2009 г.

Брус Уилис и Ема Хеминг

Четете още: Страхотният Брус Уилис на 65: Всеки, независимо колко е навършил, е на 24 в сърцето си