Брус Уилис: Никоя жена не може да спре мъжа си от изневяра

След като една от най-обичаните холивудски двойки сложи край на брака си през 1998 г., това се превърна в едно от най-обсъжданите събития на годината. Каква бе причината за краха във взаимоотношенията между Деми Мур и Брус Уилис обаче, тогава така и не се разбра.

Официалната версия беше, че Уилис и Мур “дълго време прекарвали времето си разделени един от друг заради работните си ангажименти, а кариерата им следвала различни траектории“.

View post on Instagram
 


А вероятността, че причината за развода им може да се корени в изневяра от страна на единия или другия, винаги е била тема табу.

През последните месеци фенове на двойката дори пък се надяваха двамата отново да са се събрали, след като Инстаграм профилите на Деми и дъщерите на актьорите издадоха, че двамата са заедно по време на карантината.

View post on Instagram
 


За тяхно огорчение обаче, след края на извънредното положение, Брус Уилис отново се завърна при настоящата си съпруга – Ема Хеминг и децата им. Истината е, че семейството смятало да отиде на гости при Деми Мур, но инцидент с 6-годишната дъщеря на Уилис и Хеминг развалил плановете. Ема трябвало да замине за Айдахо заедно с двете си дъщери, но по-малката наранила ходилото си с хиподермични игли. Така Ема трябвало да остане в Ел Ей, за да изчака резултатите от медицинския преглед, а Брус не можел да се върне заради мерките вследствие на пандемията.


Ема Хеминг и Брус Уилис

И все пак, въпросът защо Брус Уилис и Деми Мур сложиха край на 13-годишния си брак през 2000 г., от който имат три прекрасни дъщери, продължава да вълнува медиите и обществеността до днес. Двамата продължават да са любимци и поради факта, че макар и след толкова време, откакто са разделени, продължават да поддържат чудесни отношения.

View post on Instagram
 


Самият Уилис е отраснал в семейство, в което родителите му са се разделили и той неведнъж е говорел за момента, в който баща му напуснал майка му. Тогава Брус е бил тийнейджър, припомня „Мирър“.

Две години преди развода му с Деми Мур пък Брус говори откровено за брака си с Деми, загатвайки, че не ѝ е бил верен. Ето какво казва той през 1996 г. в интервю пред „Плейбой“:

"Нека бъдем честни. Какво е бракът? Никоя жена няма как да задоволи естествения импулс на мъжа да се размножава, да се пресъздава. Сексуалният му нагон не угасва, защото има семейство с три, десет или сто деца... В емоционален план, да мислите, че ще намерите партьнор за цял живот, който да разбира от какво имате нужда в този момент и да бъде в състояние да ви дава всичко от себе си в продължение 10, 20 или 30 години, и така до сетния си дъх, е мит.“

Четете още: Вижте дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур гола - защо това момиче ни дава пример да обичаме себе си