България плаче за Елвира от "Ергенът", не била готова да се раздели с нещо много скъпо!

04 март 2022 | 10:33
38354
3
Инстаграм
3

Участничка в "Ергенът" призна, че е девствена и че все още не е готова да премине тази граница. Откровението на Елвира Далакова предизвика сълзи у някои от участничките в шоуто "Ергенът".

Зрителите станаха свидетели на първата групова среща между Виктор и десет негови избраници, които ще трябва да се впуснат в изящна надпревара по скокове във вода. Тази, която направи най-впечатляващия скок, ще има възможност да прекара деня си насаме с най-ухажвания тв мъж сред красотата на едни от най-романтичните и вълшебни средиземноморски кътчета.

Междувременно останалите момичета в имението се отдадоха на откровения и споделиха неподозирани тайни, които ги разчувстваха до сълзи..., пише 24news.

По време на вечерния коктейл се разрази грандиозен скандал, а в епицентъра на събитията бе изкусителната Гергана, която се възползва от ситуацията, за да получи едно по-специално внимание от Виктор. Друга от дамите пък най-сетне получи своята дългоочаквана целувка...


Елвира е на 24 г., е родом от с. Змеица. Обича да пише и мечтае да издаде книга, за която вече е измислила заглавие – "Скандалната девица“. Обича да пътува из цяла България и да опознава нови места. В свободното си време танцува народни танци и бели денс. Мъжът до нея трябва да е харизматичен, успешен, отговорен и да държи на думата си. Елвира вярва, че във Виктор ще срещне точно такъв човек. Елвира вярва, че Виктор е човекът, с когото може да я сподели.

Още по темата

Коментари

3 Луд с лопата
  15 март 2022 | 18:49 отговор
 

Много зависи.Така като ги гледаш, 99% от участничките ,колко морал имат от 1до10?

 
2
  13 март 2022 | 09:53 отговор
 

 
1
  08 март 2022 | 19:05 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени