Българското Барби изплака: Още една инжекция хиалурон и мога да ослепея

01 юли 2021 | 14:28
6299
1
Инстаграм
1

„Има риск от ослепяване и премахване на устните ми. Заплахата идва от опасността от дехидратация, заради вливанията на хиалурон. Надявам се до фатални последици да не се стигне, тъй като всяка седмица ходя при специалист. Опасността е налице, но ще продължавам с интервенциите". Това сподели пред „България Днес“ притежателката на най-големите устни в света Андреа Иванова.

Известната в цял свят като Българското Барби студентка по „Немска филология“ си е направила наскоро поредната, 25-а,  инжекция хиалурон в устните. Тези дни блондинката даде интервю за британския таблоид „Сън“. В него Андреа признава, че наистина може да се стигне до фатален край.

Чувствам се много добре и съм много щастлива с новите си устни, защото с големи изглеждам по-красива. Посетих почти всички клиники за естетични процедури в София и поставих в устните си всички видове хиалуронови филъри за устни", разкрива Андреа..Освен на устните, БГ Барбито обръща сериозно внимание на големината на гърдите си. Тя си е поставила за цел да сложи по 1200 кубика силикон във всяка една от тях или общо 2400.
 

Още по темата

Коментари

1 да
  01 юли 2021 | 15:06 отговор
 

да и бият нещо за поумняване на тая проститутка

 

Добави Коментар

Най-четени