Бившата поп фолк певица Мария гостува на Николаос Цитридис, а повод за срещата бе отказът от музикалната ѝ кариера.

Мария сподели: "В момента се чувствам като любима, като мама и като сладка. Основното за мен са Марая и човекът до мен. В професионален план правя всякакви неща, които съм правила и преди това като изключим музиката."

Припомняме ви, че Мария все още не е разкрила самоличността на новия си любим и предпочита засега да не го показва в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Бившата изпълнителка сподели и повече подробности относно книгата, която планира да напише. "Малко рискувам с тая книга, ако пиша “хикс” на някои места, няма да е интересно, ако пък кажа цялата истина, ще трябва да съм първият отишъл да живее на Марс." - пошегува се Мария.

View post on Instagram
 

Фолкдивата, която обожава да качва предизвикателни кадри в своя профил в Instagram, реши да се закача със своите фенове. "Много ви обичам и ще продължавам да се обличам и събличам за всички вас" - каза с усмивка тя.

Мария сподели още, че социалната мрежа е изключително важна за нея и щом стане от сън първата ѝ работа е да качи свой фотос. "Много ми е важно да им кажа на всички "Добро утро", че съм се събудила, защото в интерес на истината аз доста късно влязох в света на всичко това и искам да ти кажа, че от момента, в който имам всички тях, никой друг не ми е потрябвал."

View post on Instagram