За някои дами времето сякаш върви назад и Селин Дион е една от тях. С всяка изминала година певицата залага на все по-екстравагантни модни решения и поддържа изключително тънка фигура. И ако преди десетилетия светът бе полудял по невероятния ѝ глас, днес обръща повече внимание на понякога причудливото ѝ облекло и най-вече на прекалено слабото ѝ тяло.

Въпреки че е на 51 г., Селин Дион поддържа младежкия си дух и залага изцяло на цветни дрехи и никога не остава незабелязана. Не бихме могли да пропуснем да отбележим последната визия, с която я видяхме на Седмица на модата в Париж. Само забележете каква смела комбинация:



Певицата успя да ни впечатли и с още едно модно решение. Тя излезе на улицата с огромна зелена рокля с форма на балон, а надолу бе обула лъскави кожени ботуши.



Селин признава, че поддържа формата си не само с тренировки, но и със здраво потене на сцената.

„Иска ми се понякога публиката да види колко здраво се потя на сцената, за да разбере колко много се трудя“, споделя самата тя.

Безспорно певицата се грижи стриктно за визията си, но дали фигурата ѝ не е твърде слаба? Този въпрос неведнъж е бил коментиран в медиите, но очевидно Селин Дион съвсем не се притеснява от твърде ниското си тегло и се чувства добре в тялото си.

Четете още: Как се промениха звездите, които скоро ще бъдат столетници (Галерия)