Чанинг Тейтъм и Джеси Джей сложиха край на романтичните си отношения, но остават близки приятели. Новината бе съобщена тази сутрин от таблоида „Дейли Мейл“.

Според приближени на бившите възлюбени, раздялата им се е случила преди около месец и не е била съпътствана от любовна драма, а от непреодолими различия. И така, след година, изпълнена с щастие и обич, Джеси и Чанинг отново са сингъл. Всеки поема по своя път – певицата в Англия, а актьорът в Лос Анджелис, където има възможност да вижда дъщеря си.

View post on Instagram
 


Припомняме ви, че преди да се събере с Джеси Джей, Тейтъм имаше дългогодишна връзка с актрисата Джена Дюан. Плодът на тяхната любов е 6-годишната Евърли, а в момента Джена е бременна с второ дете от новия си приятел.



„Джеси и Чанинг имат различни приоритети в момента и в тази ситуация не са достатъчно съвместими. Връзката им бе хубава и забавна, но и двамата решиха, че нещата няма да се получат. Една от основните причини е разстоянието, защото Чанинг предпочита Лос Анджелис, а Джеси – Англия“, разкриват близки приятели на бившата двойка.

Въпреки сравнително кратката си връзка, актьорът и певицата успяха да демонстрират топлите си отношения неведнъж. И двамата са използвали трибуната на социалните мрежи, за да покажат пред всички взаимната си любов.

Романсът помежду им започна буквално дни, след като Чанинг Тейтъм се разведе с Джена Дюън. В интерес на истината и тя не страда дълго време и в момента е щастливо влюбена в актьора Стив Кази.

Четете още: Андреа заби световна звезда