Нова драма тресе кралското семейство. Пресата във Великобритания пусна мълвата, че австралиецът Саймън Доранте-Дей е син на принц Чарлз и съпругата му Камила.

Той твърди, че те са неговите истински родители, както и че принцеса Даяна навремето е знаела за съществуването му.

Мъжът, който днес е на 52 години, твърди, че е бил заченат, когато Камила е била на 18 години, а Чарлз - на 17. Саймън е роден на 5 април 1966 г. близо до Портсмут. Осиновен е на 18-месечна възраст от Карън и Дейвид Дей.

За тази своя снимка от младежките му години мъжът казва: "Някои коментират, че костната структура на лицето ми е същата като на Нейно Величество. Не липсва и прическа в стил Камила."

Същият този австралиец даде това изявление още през 2016-а, но сега в интервю за сп. "New Idеa" той е заявил, че разполага с нови доказателства за произхода си, в това число със своя фотография като тийнейджър.

"Бях много близък с баба ми. Тя неведнъж ми е казвала, че съм дете на Чарлз и Камила. Не само го намекваше, а го заявяваше направо", казва Саймън в интервю за списанието.

От изданието "Дейли Експрес" поискали официален коментар от кралското семейство. Засега получили отказ на тази молба. Изглежда Чарлз и Камила, както и кралицата, не искат да коментират каквито и да било появили се информации, свързани с уронването на престижа на фамилията.

С наближаването на Брекзит около кралското семейство всеки ден се появяват какви ли не легенди. Вчера, в центъра на вниманието беше кралица Елизабет II, за която се твърди, че има вероятност да бъде евакуирана от Лондон, ако има безредици след излизането на Великобритания от Европейския съюз без споразумение.

Четете още: Евакуират кралското семейство след Брекзит